Tuotteet

Värikäsitte­lyssä käytämme SIM Sensitive -värejä

SIM Sensitive SensiDo kesto- ja kevytvärit sekä hapetteet: hajusteille herkistyneille, allergisoituneille ja astmaatikoille.

Pääasiallisin pesu-, hoito- ja muotoilutuote ammattikäytössämme on KMS California. Käytössämme on myös SIM sensitiven tuoksuttomat vaihtoehdot.

KMS California aloitti kehittämällä parhaita mahdollisia hiustenhoitotuotteita kampaamoalan ammattilaisille. Teknologiamme technologynature ja filosofiamme syntyivät, kun yhdistimme innovatiivisen teknologian ja alkuperäiset luonnon raaka-aineet. Tämä voimakas yhdistelmä takaa lupauksemme luoda korkealuokkaisia tuotteita, jotka toimivat ja tekevät mitä lupaavat. Tästä monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löydämme varmasti sopivat tuotteet juuri sinun hiuksillesi!

Muotoilutuotteina KMS:llä on:

HAIRSTAY

Pitkäkestoiseen muotoiluun ja sen säilyttämiseen. Tuotteet tuoksuvat ihanasti granaattiomelta ja hitusen pippurilla maustettuna. 

FREESHAPE

Valmistaa hiukset muotoilurautojen käyttöä varten. Nämä täydelliset muotoilutuotteet kampausten pohjalle tuoksu on vesimintun-rhodiola aikaan saama. 

HAIRPLAY

Rakennetta ja joustavuutta. Näillä tuotteilla saadaan hurjaa rakennetta ja karheutta ja upeita luomuksia! Tuoksu on virkistävää viinirypäle-pitMparminttua.

TAMEFRIZZ

Hallittavuutta ja pehmeyttä karheille ja pörröisille hiuksille. Tuoksuina näissä tuotteissa on pequi-acacia.

ADDVOLUME

Maksimaalista tuuheutta ja volyymia ohuille ja hennoille hiuksille. Tuotteet tuoksuvat ihanasti eukalyptukselle ja kanelille.

COLORVITALY

Värikäsitellyille hiuksille tuomaan värin loistoa ja pidentämään värin kestoa. Tämän sarjan tuoksut vievät mukanaan, syreeni-inkivääri, raparperi-laventeli.

CURLUP

Kiharoille hiuksille kosteuttavat ja kimmoisuutta antavat tuotteet, korosten kiharoita hiuksia. Virkistävät tuoksut näissä tuotteissa saavat aikaan appelsiini ja minttu. 

SILKSHEEN

Kiiltävään ja siloitettuun lookkiin. Tämän tuotteen mieluisa tuoksu manteli ja basilika tekee hiuksista hemmotellut. 

MOISTREPAIR

Kosteuttaa ja korjaa pahimmassakin kunnossa olevat hiukset. Aloe ja vanilja tuoksut hemmottelevat hiuksiasi hoidon aikana. 

HEADREMEDY

Hiuspohjan tasapainottamiseen. Rosmariini ja kamomilla tuoksut rauhoittavat hiuspohjaa. 

Sim sensitiven tuoksuttomista vaihtoehdoista löydät kotiisi shamppoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet.

Jälleenmyynnissä

  • Shokkivärit
  • GHD-suoritusraudat
  • Babyliss-kihartimet ja suoristusraudat
  • Harjoja
  • Tangle Teezer
  • Biosilk-hoitotuotteita
  • Fudge-muotoilutuotteita
  • DS-tuotteet (SIM)
  • System 4
  • Bio compound